Kopiecenter

Bij ons kopiecenter kunt u naast uw dagelijkse krant of weekblad ook producten van de Nationale Loterij, postzegels, herlaad- of cadeaukaarten, gekoelde drankjes en enkele kleine snacks vinden.

Daarnaast bieden we een uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden, variërend van agenda's tot zakrekenmachines. Als u een persoonlijke tint aan uw kantoormateriaal wilt geven, kunnen we zelfs op maat gemaakte stempels voor u maken.

Ook voor knutselmateriaal voor jong en oud, diverse schoolbenodigdheden en papierproducten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom gerust langs, en we helpen u graag verder.

🛒 Bekijk onze webshop

Kopies

In ons kopieercentrum hebben we drie A3-kopieermachines en twee productiemachines van Konica Minolta. Daarmee kunnen we al jullie afdrukken verzorgen, van A3 tot A6. Zo bieden we een scala aan mogelijkheden.

Of je nu een cursus wilt laten printen, een brief voor de vereniging, een affiche of flyer, of iets heel anders, kom bij ons langs en we zorgen ervoor dat het gebeurt.

✉ Mail ons je prints

Groot formaat

Bij ons kun je uiteraard meer laten afdrukken dan alleen A4- of A3-formaten. We kunnen eigenlijk alles printen zolang de kortste zijde niet langer is dan 1117,6 mm. Dit komt doordat onze plotter met papierrollen werkt en een maximale breedte heeft van 1117,6 mm.


Met deze grootformaatprinter kunnen we ons aanbod uitbreiden. Hiermee zijn we in staat om de volgende zaken te realiseren:

bouwplannen, technische tekeningen, affiches, posters, foto's en meer.

Inbinden / bundelen

Heeft u een cursus of presentatie die u wilt laten inbinden? Dan bieden wij verschillende opties. U kunt bij ons kiezen voor ringbinding of lijmbinding van uw documenten. Wilt u voor uw vereniging boekjes laten maken, of heeft u een stapel documenten die u graag met nietjes wilt laten bundelen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Hieronder leggen we de verschillende mogelijkheden uit.


Inbinden met lijmband

Bij deze methode wordt het papier aan elkaar gelijmd met een linnen lijmrug en een laag bindlijm. Deze inbindtechniek wordt vaak gebruikt voor documenten die langdurig bewaard moeten worden, bijvoorbeeld in een archief. Denk bijvoorbeeld aan een thesis of een scriptie. Deze methode is echter minder geschikt voor documenten die regelmatig worden gebruikt. Als de bundel vaak wordt geopend en gesloten, kan de lijm gaan breken en kunnen pagina's losraken. Voor documenten die vaak worden gebruikt, is inbinden met ringen een betere keuze, omdat het de duurzaamheid en het gebruiksgemak bevordert.


Inbinden met metalen ringen

Als je besluit om je werk in te binden met metalen ringen, kun je erop vertrouwen dat het stevig en langdurig bij elkaar blijft. Metalen wire-o-ringen hebben een lange levensduur, wat zorgt voor een duurzaam eindresultaat. Een groot voordeel van ringbinding is dat de pagina's gemakkelijk open blijven liggen als je het boek opent. Bovendien kun je dankzij de ringen het boek volledig omslaan, wat erg handig is tijdens een presentatie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een plastic omslag voor- en achteraan toe te voegen voor extra bescherming.


Inbinden d.m.v. plastieken bindrug

Bij deze inbindmethode worden de papieren eveneens geperforeerd, maar in plaats van metalen ringen, wordt een bindrug gebruikt. Ook met een bindrug blijven de documenten gemakkelijk openliggen, maar in tegenstelling tot de wire-o ringen kunnen ze niet volledig worden omgeslagen. Deze methode wordt vaak gekozen voor het binden van samenvattingen, presentaties, en vergelijkbare documenten, omdat het een van de meest gebruiksvriendelijke en tevens goedkoopste opties is. Net als bij andere inbindmethoden, kunnen klanten hier ook kiezen voor een plastic omslag aan de voor- en achterkant, wat al in de prijs is inbegrepen.